Vanhulley + Encor
Nieuwe wijn in oude zakken of oude wijn in nieuwe zakken?

Voor de relaties van Encor zijn de vrouwen van Vanhulley druk bezig geweest met een bijzonder product. De samenwerking van Encor en Vanhulley heeft geresulteerd in een uniek relatiegeschenk dat de duurzame visie van beide bedrijven belichaamt. In deze klantcase lees je alles over deze leuke samenwerking!

Even voorstellen 📣

Encor zit in de productie van halfgeleiders voor duurzame energie. Het bedrijf is ervaren in de uitvoering van grondboringen en ontwerpt, realiseert, en beheert bodemenergiesystemen op unieke wijze. Door het aanleggen van gesloten bodemwarmte systemen halen ze de warmte naar boven. Bij het ontwikkelen van de bodemwarmte systemen voeren kwaliteit en duurzaamheid de boventoon. Er wordt geen gebruik gemaakt van giftige koelmiddelen en spoelwater wordt volledig hergebruikt. Door middel van moderne apparatuur, software en innovatief vermogen, lopen ze voorop in innovatie, veiligheid, kwaliteit en mileu!

Over onze samenwerking 🙌🏼

Voor deze klantcase spreken wij met Gertjan Rehwinkel, Senior Sales Manager bij Encor. We zijn op elkaars pad gekomen tijdens de Noordelijke Promotiedagen in het Martiniplaza en dat was het begin van deze te gekke samenwerking. Om hun relaties te bedanken, wilde Encor een bijzonder geschenk creëren. Dat hoef je tegen Vanhulley natuurlijk geen tweede keer te zeggen! Door onze krachten te bundelen, hebben de vrouwen van Vanhulley met het restmateriaal van Encor exclusieve wijnzakken gemaakt voor de mooie en eigenzinnige wijnen van Brander Wines. De perfecte manier om je klanten en overige relaties te bedanken als je het ons vraagt!

 

 

 

’’De combinatie van bedrijven die betrokken zijn bij het relatiegeschenk zorgt ervoor dat er per contactpersoon een op maat gesneden verhaal kan worden gemaakt’’

Een uniek relatiegeschenk 🎁

Encor had geen eigen materiaal beschikbaar, maar gelukkig is dat voor Vanhulley geen probleem! De wijnzakken zijn gemaakt van de stoffen van Ahrend, Gispen en steigerdoeken die wij door Encor hebben kunnen gebruiken. Door het verhaal rondom het geschenk krijgt Gertjan nog regelmatig de vraag om uitgebreidere informatie te verstrekken!

Encor over Vanhulley

We hebben complimenten mogen ontvangen over de snelheid van handelen en het optimaliseren van het idee. De sociale gedachte en het meedenken qua uiteindelijke oplossing is wat Encor het meeste aansprak van Vanhulley.

 

’’Een frisse en sympathieke club mensen. Zowel in het management als de naaisters.’’

Of we in de toekomst nog een keer zullen samenwerken?

‘Zeker, als het aan mij ligt wel. Het idee om van oude bedrijfskleding een personeelsgeschenk te maken heeft me nog zeker niet losgelaten. Bovendien worden we graag verrast met nieuwe ideeën.’ -Gertjan Rehwinkel

Ook benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen of interesse in producten met sociale en duurzame impact? Neem contact op met Emilie via 050 – 260 61 62/ emilie@vanhulley.com of bekijk de catalogus. We denken graag met je mee!

 

Bekijk ook:

Klantcase + SOLAR SEDUM

“Het contact is zeer fijn en snel, Vanhulley luistert ook echt naar je wensen. Daarnaast is de kwaliteit van de producten écht heel goed.”

Vanhulley Ahrend Gispen tassen upcycling
Vanhulley + Ahrend & Gispen

“De Vanhulley-manier past bij onze circulaire visie en het is ook nog eens een mooie manier om onze gezamenlijke maatschappelijke missie te ondersteunen”.