Vanhulley Zowerkthet
Vanhulley Zowerkthet
Vanhulley Zowerkthet

Je eigen bedrijf  inzetten om echt impact te maken, dat wil toch iedereen? Doe mee met ons programma Vanhulley Zowerkthet, en draag actief bij aan de toekomst van onze vrouwen.

Ik doe mee!

Vrouwen die alleen maar op achterstand zijn geraakt omdat hun wieg hier niet stond. En daardoor niet dezelfde mogelijkheden kregen als jij en ik, maar die stuk voor stuk heel graag willen meedoen in onze samenleving. Wij willen deze vrouwen graag een groter netwerk bieden, door te laten zien ‘hoe het werkt’ in een Nederlands bedrijf. 

Je hoeft geen baan te bieden, maar kunt wel op een andere manier helpen. Zo kun je onze vrouwen een dag(deel) mee laten lopen bij een van de ondersteunende diensten binnen je bedrijf. Daarmee zorg jij ervoor dat haar zogeheten ‘afstand tot de arbeidsmarkt’ kleiner wordt. Wat ook heel mooi is: het werkt beide kanten op, want je leert ook heel veel van hen. 

We hebben plaats voor 16 bedrijven in Groningen die voorop willen lopen, en deel willen uitmaken van de Zowerkthet-community. Voys, Alfa Accountants, Dorhout Advocaten, NNZ en de gemeente Groningen gingen je al voor. Doe je mee?

Deze bedrijven doen al mee

Doe mee!

Klik op de knop hieronder om naar het contactformulier te gaan en stel je vragen over Vanhulley Zowerkthet

Ik neem contact op!
Monica bij Voys Vanhulley Zowerkthet

Bekijk ook

Vanhulley Maak impact met ons
Maak impact met ons!

Wij maken producten met impact. Geen kleding of ander textiel, maar wil je toch samenwerken? Ook dan zijn er allerlei opties mogelijk!

Vanhulley Social impact meting
Social impact

De doelstelling van Vanhulley is ‘nooit meer op de bank’. Op deze pagina lees je precies hoe we dit aanpakken.