wie wij zijn
Vanhulley wie wij zijn
De wereld Vanhulley

De vrouwen, vrijwilligers, stagiairs, Raad van Advies, Soroptimaatjes en de harde kern. Leer de medewerkers hier kennen!

Vanhulley-vrouwen

De lichting vrouwen van het jaar 2023/2024 bestaat uit: Samira, Layla, Mariama B, Zinab, Veronica, Aïsha, Esraa, Mibrak, Sevgi, Liezelyn, Nahla, Halima, Rim en Mariama K.

Vaste staf

De harde kern van Vanhulley bestaat uit een tiental mensen: Jolijn Creutzberg (founder), Inge Posthuma-Kuipers (officemanager), Elza Huizing (social impactmanager), Emilie van Wonderen (social salesmanager), Sandra Algouri (productiechef), Zoë Aardema (marketing & events medewerker), Sanne Bliekendaal (digitaal- en supportmedewerker) en Jozien Elgershuizen (trajectbegeleider) in Groningen. Babs van Hees (trajectbegeleider) en Femke de Klerck-Evers (sales- en productiemedewerker) in Goirle.

Stagiairs

Zonder stagiairs geen Vanhulley! Het merendeel loopt een halfjaar stage. Sommigen langer, anderen 10 weken. De groep van dit schooljaar bestaat uit: Babet, Emeli, Hannah, Kylie, Merel, Nynke, Sam, Simone en Yasmin.

Raad van advies

De raad van advies bestaat uit: Alice Thijs, Martin Robaard, Machteld Hardick en Kees Klomp.

Vanhulpeys

Deze woordspeling is ontstaan toen we in 2020 met man en macht aan het werk waren om een gigantische hoeveelheid mondkapjes te maken. Niet ‘gewoon’ een vrijwilliger, maar echt onderdeel van de Vanhulley-familie. Onder de Vanhulpeys scharen we alle fantastische vrijwilligers die op wat voor vlak dan ook een bijdrage leveren. Hulp in het atelier bij het naaien en knippen maar ook de Praatmaatjes die als taalcoach wekelijks de vrouwen helpen om hun Nederlands te verbeteren. Ook Vanhulpey worden? Meld je hier aan

Soroptimaatjes

Soroptimaatjes is een samenwerking tussen Vanhulley en de Soroptimisten. Gedurende het jaar bij Vanhulley worden de vrouwen in tweetallen gekoppeld aan twee Soroptimisten. Het doel is om de vrouwen zich meer thuis te laten voelen in Groningen door naar nieuwe plekken te gaan, het netwerk van de vrouwen te vergroten en de drempel te verlagen om advies of hulp te vragen. Zo zorgen we dat onze vrouwen én de Soroptimisten steeds meer uit hun eigen bubbel komen.

Bekijk ook

Vanhulley Aanpak
De Vanhulley-aanpak

Inclusief & Circulair: Vanhulley biedt een werk-leertraject voor vrouwen in Groningen en Goirle. En, elk product is met liefde en lef gemaakt.

Vanhulley Het ontstaan van
Het ontstaan van Vanhulley

Het idee voor Vanhulley ontstond in 2012. De man van founder Jolijn Creutzberg had een favoriete overhemd dat was versleten.. En zo werd de boxershort geboren!