Het ontstaan
Vanhulley Het ontstaan van
Het idee voor Vanhulley ontstond in 2012

De man van founder Jolijn Creutzberg had een overhemd gekocht in de Verenigde Staten ​dat hij veel droeg. Op een gegeven moment was de boord versleten. Weggooien was geen optie, dus hij bleef in de kast hangen. Jolijn besloot er een boxershort van te maken, die heel goed beviel. Zo is Vanhulley ontstaan. Want Jolijn dacht: wie heeft nou niet een dierbaar overhemd in de kast hangen met een klein vlekje, een versleten boord of scheurtje? Zonde om weg te gooien, want de rest van de stof is prima en gaat als boxershort nog jaren mee. Het idee voor Vanhulley werd verder uitgewerkt en gestart op 1 november 2012. Een onderbroekenfabriek moest het niet worden, maar een naaiatelier waar mensen kansen krijgen. En zo is Vanhulley een sociale onderneming geworden. ​Inmiddels maakt Van​hulley veel meer producten en gaan ze voornamelijk aan de slag met oude bedrijfskleding en ander resttextiel.

Belangrijke partners start Vanhulley:

Logo Gemeente Groningen
Logo Rabobank Foundation
Logo Vriendenloterij Fonds

Vanhulley Aanpak
De Vanhulley-aanpak

Inclusief & Circulair: Vanhulley biedt een werk-leertraject voor vrouwen in Groningen en Goirle. En, elk product is met liefde en lef gemaakt.

Vanhulley wie wij zijn
Wie wij zijn

Wie Vanhulley zijn? Vrouwen, vrijwilligers, stagiairs, raad van advies, soroptimaatjes en de harde kern. Leer de medewerkers hier kennen!