Impact
Vanhulley Impact
social impact & ondernemen

Bij Vanhulley zijn we natuurlijk heel trots op onze producten, maar nog veel meer op onze vrouwen. Elk jaar vinden ongeveer 15 vrouwen met afstand tot de arbeidsmarkt hun weg naar een van onze ateliers, en werken hier een jaar lang aan hun eigen ontwikkeling. Na een jaar stromen ze uit: diploma op zak, beter Nederlands, groter netwerk, en flink wat werkervaring. Wij geloven dat onze manier van werken echt het verschil maakt. Kansen creëert voor wie net dat extra zetje nodig heeft. Door met ons samen te werken lever jij ook draagkracht. Doe je mee?

Sociaal ondernemen

Waarom is Vanhulley een sociale onderneming? Hier vind je uitleg over onze missie en visie, ons jaarverslag, wat we precies willen bereiken en wat onze plannen zijn.

Meer informatie

Social impact (meting)

De doelstelling van Vanhulley is ‘nooit meer op de bank’. Dit doen we door het uitvoeren van activiteiten die hun sociaal-maatschappelijke positie versterken.

Lees meer over onze social impact
Vanhulley atelier en vrouwen
Vanhulley BCorp

Keurmerken, lidmaatschappen en awards

Alles over ons BCorp-schap, het zijn van een Social Enterprise, de Code Sociale Ondernemingen, de Sustainable Development Goals en meer!

Meer informatie

wat we maken

Boxer Vrouw Vanhulley  29,50
Boxershort vrouw
Boxer Man Vanhulley  29,50
Boxershort man
Pyamabroekje Vanhulley  29,50
My First Vanhulley
Sloof Vanhulley  49,95
Sloof
Laptophoes Vanhulley  27,95
Laptophoes
Keycord Vanhulley  7,50
Keycord
Scrunchie Vanhulley  4,95
Scrunchie