Maak impact met ons!
Vanhulley Maak impact met ons
Zo los je problemen mooi op

Wist je dat in Nederland elk jaar 174 kiloton textiel via het restafval wordt weggegooid? Zonde! Maar wat kun je anders doen met die overgebleven polo’s met dat oude bedrijfslogo, afgedragen werkbroeken of gescheurde banners? Wij weten het wel! Er een Vanhulley van maken. Zo kan het product weer jaren mee en geef je oud textiel een nieuw leven. Bovendien bespaar je ook nog eens water en CO2. Zo bespaarden overhemden die we in boxershorts hebben verwerkt al zo’n 560 liter water en 700 kg CO2! Need we say more?

Op onze website vind je onze meest gemaakte producten. Van kleine sleutelhanger tot reistas, allemaal met een origineel Vanhulley-accent. Bij elk product vind je een richtprijs. De uiteindelijke prijs is namelijk afhankelijk van de oplage, van het materiaal dat je aanlevert en het wel of niet toevoegen van een logo. En heb je zelf een fantastisch idee voor je oude textiel of reststoffen, dan denken we graag met je mee. Bij ons is alles mogelijk. Maatwerk noemen we dat.

Geïnteresseerd? Neem contact op met Emilie!

Social return (SROI)

Heb je net een aanbesteding binnengekregen of ben je bezig een binnen te krijgen en ben je nog op zoek naar een mooie invulling van je social return-verplichting? Dan ben je bij ons helemaal aan het juiste adres. Want dankzij onze inschrijving in het register van de Code Sociale Ondernemingen, BCorp-status, transparantie in verslaglegging en lidmaatschap van Social Enterprise NL voldoen we aan alles wat jij nodig hebt. Je kunt producten van ons afnemen, al dan niet gemaakt van je eigen resttextiel of je kunt deelnemen aan het Vanhulley Zowerkthet programma. 

Ik wil samenwerken!

Geen kleding of ander textiel, maar wil je toch samenwerken? Ook dan zijn er allerlei opties mogelijk. Zo hebben we een flinke voorraad aan oud textiel, vooral overhemden. Maar je zou als onderneming ook op een andere manier kunnen bijdragen. Bijvoorbeeld door deel te nemen aan Vanhulley Zowerkthet, aan de slag te gaan als vrijwilliger in een van onze ateliers of als Praatmaatje voor onze vrouwen. En van een review op Google achterlaten of iets over ons op LinkedIn delen, worden we ook heel blij!

Producten die we in onze ateliers produceren bestaan exclusief uit bestaand materiaal en worden gemaakt door onze vrouwen. Zo is elk product dat je koopt een beetje van jezelf en een beetje van de vrouwen. Een beetje van hullie dus!

Ik doe mee!

Jouw Limited Edition

Stuur één (kleding)stuk op en wij doen er iets leuks mee. Jij ontvangt vervolgens helemaal vrijblijvend jouw Limited Edition!

Ik wil een sample!
Vanhulley sample aanvraag

Aandacht voor jouw verhaal

We zeiden het al eerder: wij geloven in de kracht van samenwerken. De combinatie van jouw materialen, onze ontwerpen en de vrouwen maken elk product dat het atelier verlaat uniek. Zó creëren we draagkracht.

Jouw verhaal kunnen we nog meer aandacht geven door het te vertellen aan de ontvanger. Dat kan bijvoorbeeld door een mooie tekst op de papieren tags, of door een stoffen label met ons logo en die van jouw bedrijf. Op die manier wordt in elk product onze samenwerking zichtbaar en laten we zien waar jouw bedrijf voor staat. 

Op de papieren tags is genoeg ruimte voor extra uitleg over het product. Zo kunnen we uitleggen wat het eerst was en waar het van is gemaakt, onze samenwerking uitlichten, jouw bedrijfslogo plaatsen of zelfs een kortingscode. We drukken de tags op PaperWise, wat papier is dat gemaakt is van landbouwafval. Geen inspiratie voor pakkende teksten? Geen zorgen, ook daar denken we graag in mee.

Vanhulley SDG

Samenwerking en SDG 17

Het moge duidelijk zijn: met onze sociale en duurzame missie staat impact bij ons met stip op 1. We kunnen ons dan ook vinden in veel van de Sustainable Development Goals. Aan het terugdringen van armoede, verantwoorde consumptie en productie en maar liefst nog vijf andere doelen leveren wij een substantiële bijdrage.  De grootste kracht zit hem volgens ons vooral in nummer 17: partnerschappen om de doelstellingen te bereiken. Wij geloven dat als we elkaar versterken we de doelen ook versneld behalen.

Bekijk ook

Vanhulley Zowerkthet
Vanhulley Zowerkthet

Doe mee met ons programma Vanhulley Zowerkthet, en draag actief bij aan de toekomst van onze vrouwen.

Vanhulley BAM case
Vanhulley + BAM Bouw en Vastgoed Nederland

Werkkleding weggooien? Nee! Ook voor de BAM zijn we flink aan de slag gegaan, met mooie sporttassen, totabags en lunchwraps als resultaat.