het succes van Yvette
Haar verhaal na Vanhulley (1): het succes van Yvette

Zie hier: de aftrap van een nieuwe serie blogs waarin we de succesverhalen van de vrouwen van Vanhulley delen! In deze eerste blog komt Yvette aan bod. "Ik was iemand die heel verlegen was. In mijn tijd bij Vanhulley heb ik geleerd om iemand recht in de ogen aan te kijken en te zeggen wat ik wil zeggen."

Haar tijd bij Vanhulley

Oud-trajectdeelneemster (jaar 2016/2017) bij Vanhulley Yvette (28 jaar, moeder van 3 kinderen) belde ons onlangs met heel goed nieuws: ze heeft een nieuwe baan! Onwijs tof dat ze ons daarvan op de hoogte bracht, zo kunnen we lekker meegenieten. ? Haar succes willen we niet voor onszelf houden maar graag met de wereld delen!

In het jaar dat ze bij ons aan de slag was voelde het voor haar alsof ze deel uitmaakte van een familie. Ze voelde zich erg welkom. “Bij Vanhulley heb ik heel veel geleerd. Ik was iemand die heel verlegen was maar mijn tijd bij Vanhulley heeft me geleerd om iemand recht in de ogen aan te kijken en te zeggen wat ik wil zeggen.” Ze geeft aan geleerd te hebben om zichzelf te laten zien zoals ze is en zich uit te spreken wanneer ze het ergens niet mee eens is. “Ook weet ik nu hoe het is om samen te werken. Dat als je in een groep werkt je rekening moet houden met dat iedereen verschillende meningen heeft.”

Jolijn vertelde dat haar van Yvette het meest is bijgebleven dat ze zó ontzettend graag wilde. Ze was vanaf de start van haar jaar bij Vanhulley onwijs gemotiveerd. Gemotiveerd om te leren over, en het in de vingers krijgen van, de werkzaamheden in het atelier (het naaien), het volgen van de mbo-opleiding maar ook over zichzelf.

 

Aan de slag bij Uniqare

In september is Yvette aangenomen bij Uniqare, een bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en productie van een groot assortiment tilbanden voor de zorgsector. Ze heeft een contract voor een half jaar gekregen, met uitzicht op verlenging. In het begin was het nog flink wennen, maar, zo is immers elk begin. Yvette zegt erg haar best te doen deze maanden zodat ze zich kan bewijzen en kan laten zien dat deze baan haar op het lijf geschreven is. Door haar zichtbare doorzettingsvermogen tijdens haar tijd bij Vanhulley verwachten we niet anders!

Yvette is dus al een paar maanden aan de slag bij haar nieuwe werkgever. We waren benieuwd hoe haar ervaringen tot op heden zijn. Hoog tijd voor een update dus!

Waar ze eerst nog aangaf te moeten wennen aan het tempo, wist ze ons nu te vertellen dat het heel goed gaat en de werksfeer erg fijn is “Mijn werkplek is leuk, ik heb leuke collega’s en het is een prettige werkgever”. Ook geeft ze aan dat ze de werkervaring die ze bij Vanhulley heeft opgedaan hier goed in de praktijk kan brengen.

Fantastisch om te horen! Volgens ons zit Yvette ook helemaal op haar plek. ❤

Bekijk ook

Vanhulley Proefdraaien
Proefdraaien

Wil je graag een keertje komen kijken om te zien of Vanhulley iets voor jou is? Dat kan! Je bent altijd welkom om te proefdraaien

Vanhulley Het traject
Het Vanhulley-traject

Ons traject bestaat uit twee onderdelen: leren en werken. Je gaat leren en een studie volgt en werkervaring opdoet in ons naaiatelier.