Kerstcollectie 2023
Duurzame kerstgeschenken

Wat vorig jaar een groot succes was kon dit jaar natuurlijk niet ontbreken. Namelijk, de kerstcollectie! Vorig jaar hebben we voor het eerst, in gelimiteerde oplage, duurzame kerstgeschenken ontworpen. Originele cadeaus als geschenk voor in het kerstpakket voor jouw medewerkers. Net zoals 2022 gebruiken we ook dit jaar weer de prachtige stoffen van Ahrend Gispen. Je hoeft dus als bedrijf hiervoor geen bedrijfskleding of ander resttextiel aan te leveren. Door deze samenwerking is het tijdelijk mogelijk om luxeproducten, zeer geschikt als relatiegeschenk, rechtstreeks bij ons te bestellen. Omdat we restpartijen hoogwaardig textiel gebruiken, die anders weggegooid zouden worden ben je (zoals je van ons gewend bent) duurzaam bezig. Tijdelijk in een extra feestelijk jasje!

De perfecte geschenken voor in het kerstpakket!

Een sleutelhanger als klein presentje, een strakke laptoptas, of toch een feestelijke slinger voor in de boom. 🎄

Neem snel contact op!

Limited edition kerstcollectie 2023: alles op een rijtje

Onze tijdelijke lijn met unieke producten voor in het kerstpakket bestaat uit onderstaande items. De gebruikte materialen van de items op de foto’s zijn ter illustratie. Er zijn allerlei combinaties mogelijk, zowel in kleur als in materiaal! We gaan graag met je in gesprek om zo tot de meest passende combi voor jouw organisatie te komen. Bekijk snel de brochure voor meer productinformatie!

  • Kerstster
  • Vaasje
  • Laptoptas
  • Piek
  • Rugtas
  • Mini vlaggenlijn
  • Etui
  • Flessenhouder

wat we maken

 16,95
Kerstcollectie ’23: Etui
 7,95
Kerstcollectie ’23: Flessenhouder
 5,95
Kerstcollectie ’23: Kerstster
 59,95
Kerstcollectie ’23: Laptoptas
 6,95
Kerstcollectie ’23: Mini vlaggenlijn
 9,95
Kerstcollectie ’23: Piek
 79,95
Kerstcollectie ’23: Rugtas
 9,95
Kerstcollectie ’23: Vaasje

Het was weer een feestje om deze collectie samen te stellen! 🥂

Met veel plezier heeft iedereen binnen Vanhulley keihard gewerkt om deze brochure te realiseren. We worden er heel blij van als je een kijkje neemt! ✨

Openen maar die PDF!

Vanhulley x Ahrend Gispen

We kwamen Ahrend Gispen regelmatig op beurzen tegen. Ze maken prachtige ergonomische designmeubels van topkwaliteit. Zo nu en dan houdt het bedrijf materiaal over dat niet meer gebruikt wordt, zoals meubelstoffen en hoogwaardig kunstleer. Hun resttextiel is voor Vanhulley juist heel geschikt om nieuwe producten van te maken. Zo is de bal snel gaan rollen!

Precies dat maakt deze tweede kerstcollectie zo uniek. We kunnen nu aan organisaties die zelf geen bedrijfskleding hebben, de mogelijkheid bieden om met ons in zee (of sneeuw) te gaan. Door deze bijzondere samenwerking is het tijdelijk mogelijk om producten uit deze luxe lijn rechtstreeks bij ons te bestellen!

Sociaal & circulair

Alle items die je in deze collectie ziet, worden gemaakt in onze eigen naaiateliers in Groningen en in Goirle. De vrouwen die hier werken maken de allermooiste nieuwe producten van bestaand materiaal. Ondertussen werken zijzelf ook aan een nieuw leven. Ze volgen een opleiding waarmee ze al snel een volgende stap kunnen zetten: hun dromen achterna.

Alles waar ze aan werken wordt met lef en liefde gemaakt. Zo ook het Vanhulley-product dat jij hopelijk straks bezit, gemaakt van de fantastische stoffen van Ahrend Gispen. Die mooie tas of de feestelijke kerstboomversiering die in het kerstpakket zit, is dus niet alleen van jou, maar ook een beetje van de vrouwen. Een beetje van hullie dus. 😉 Als dat niet perfect aansluit bij de kerstgedachte..

Vraag hier een offerte aan!

SROI - Social Return on Investment

Heb je net een aanbesteding binnengekregen of ben je bezig een binnen te krijgen en ben je nog op zoek naar een mooie invulling van je social return-verplichting? Dan ben je bij ons helemaal aan het juiste adres. Want dankzij onze inschrijving in het register van de Code Sociale Ondernemingen, BCorp-status, transparantie in verslaglegging en lidmaatschap van Social Enterprise NL voldoen we aan alles wat jij nodig hebt!