Haar verhaal na Vanhulley (1): het succes van Yvette

Zie hier: de aftrap van een nieuwe serie blogs waarin we de succesverhalen van de vrouwen van Vanhulley delen! In deze eerste blog komt Yvette aan bod.

Oud-trajectdeelneemster (jaar 2016/2017) bij Vanhulley Yvette (28 jaar, moeder van 3 kinderen) belde ons onlangs met heel goed nieuws: ze heeft een nieuwe baan! Onwijs tof dat ze ons daarvan op de hoogte bracht, zo kunnen we lekker meegenieten. ? Haar succes willen we niet voor onszelf houden maar graag met de wereld delen! 

Ons traject in het kort: hoe zit het ook alweer 
Bij Vanhulley kunnen vrouwen zonder werkervaring en diploma’s precies daarmee aan de slag. Evenals het oefenen met de Nederlandse taal (wanneer nodig) en het opdoen van een netwerk. Ze werken in ons atelier en krijgen bij Noorderpoort een schooljaar lang les, zodat ze na hun tijd bij ons verder hun dromen na kunnen jagen. De perfecte springplank dus!

Haar tijd bij Vanhulley
In het jaar dat ze bij ons aan de slag was voelde het voor haar alsof ze deel uitmaakte van een familie. Ze voelde zich erg welkom. “Bij Vanhulley heb ik heel veel geleerd. Ik was iemand die heel verlegen was maar mijn tijd bij Vanhulley heeft me geleerd om iemand recht in de ogen aan te kijken en te zeggen wat ik wil zeggen.” Ze geeft aan geleerd te hebben om zichzelf te laten zien zoals ze is en zich uit te spreken wanneer ze het ergens niet mee eens is. “Ook weet ik nu hoe het is om samen te werken. Dat als je in een groep werkt je rekening moet houden met dat iedereen verschillende meningen heeft.”

 

Jolijn vertelde dat haar van Yvette het meest is bijgebleven dat ze zó ontzettend graag wilde. Ze was vanaf de start van haar jaar bij Vanhulley onwijs gemotiveerd. Gemotiveerd om te leren over, en het in de vingers krijgen van, de werkzaamheden in het atelier (het naaien), het volgen van de mbo-opleiding maar ook over zichzelf. 

 

Yvette is nu aan de slag bij Uniqare

In september is Yvette aangenomen bij Uniqare, een bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en productie van een groot assortiment tilbanden voor de zorgsector. Ze heeft een contract voor een half jaar gekregen, met uitzicht op verlenging. In het begin was het nog flink wennen, maar, zo is immers elk begin. Yvette zegt erg haar best te doen deze maanden zodat ze zich kan bewijzen en kan laten zien dat deze baan haar op het lijf geschreven is. Door haar zichtbare doorzettingsvermogen tijdens haar tijd bij Vanhulley verwachten we niet anders!

 

Yvette is dus al een paar maanden aan de slag bij haar nieuwe werkgever. We waren benieuwd hoe haar ervaringen tot op heden zijn. Hoog tijd voor een update dus!

Waar ze eerst nog aangaf te moeten wennen aan het tempo, wist ze ons nu te vertellen dat het heel goed gaat en de werksfeer erg fijn is “Mijn werkplek is leuk, ik heb leuke collega’s en het is een prettige werkgever”. Ook geeft ze aan dat ze de werkervaring die ze bij Vanhulley heeft opgedaan hier goed in de praktijk kan brengen.

 

Fantastisch om te horen! Volgens ons zit Yvette ook helemaal op haar plek. ❤

 

------------------------
Dit soort prachtige resultaten en bijbehorende verhalen, daar doen we het voor. Benieuwd naar meer succesverhalen? Iedere maand zoeken we een oud-trajectdeelneemster bij Vanhulley op, en vragen haar het overhemd van het lijf. Het gehele overzicht kan je hier vinden. 

 

 

 

Deel dit bericht

Kopiëer de link, of stuur het bericht rechtstreeks via e-mail of WhatsApp.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws over ons!

Lieve Vanhulleybezoeker, in verband met de (onwijze hoeveelheden) mondkapjes die we dagelijks met veel liefde produceren, hebben we besloten de productie van boxershorts tijdelijk stop te zetten! Wil je op de hoogte blijven wanneer we de productie weer oppakken, schrijf je dan in voor nieuwsbrief , dan weet je het als eerste! Veel liefs, en blijf gezond! <3