Stof tot nadenken

Elke Vanhulley wordt gemaakt in ons naaiatelier in Groningen. Daar maken onze vrouwen fantastische boxershorts, strandshorts, slaapshorts en broekjes voor de allerkleinsten van oude overhemden en ander resttextiel. Ondertussen werken ze zelf ook aan een nieuw leven. Ze volgen een opleiding waarmee ze al snel een volgende stap kunnen zetten, hun dromen achterna. Elke Vanhulley is met liefde en lef gemaakt. Je short is niet alleen van jou, maar ook een beetje van de vrouwen. Een beetje van hullie dus ;).

Benieuwd naar alle medewerkers? Klik dan hier!

Er is zo veel, maar we gebruiken zo weinig

Wist je dat in Nederland elk jaar 2,5 miljoen stuks textiel wordt vernietigd? Zonde! Maar wat kun je anders doen met dat toffe overhemd met een vlekje, scheur of versleten plek? Laat ons er een Vanhulley van maken en de stof kan weer jaren mee. Je geeft oud textiel een nieuw leven en bespaart bovendien maar liefst 560 liter water en 700 gram CO2. Geen afgedragen overhemd in de kast? Laat je dan verrassen met een short van onze eigen reststoffen.

Werkervaring zet deuren open

Onze shorts worden gemaakt door vrouwen die graag willen werken. Hun enige probleem? Ze missen de juiste vooropleiding. De vrouwen doen bij ons werkervaring op. Tegelijkertijd volgen ze een jaar lang een algemene ROC-opleiding waarmee ze nog alle kanten op kunnen. Het resultaat is veel meer dan een diploma. Samen trekken we een plan voor hun volgende stap, zoals een baan, stage of vervolgopleiding. En misschien nog wel veel belangrijker: onze vrouwen vinden hun eigen kracht terug. Met elke Vanhulley zetten we een portie lef om in een dosis trots.

Wil je met jezelf aan de slag? Kom ook een schooljaar lang bij ons werken en leren! 

Nieuwsgierig om het is om bij Vanhulley met het traject mee te doen? De vorige lichting vertelt je er alles over in dit filmpje:

Niemand heeft zo'n fantastische Vanhulley als jij!

Of je nu zelf een overhemd hebt opgestuurd of een short laat maken van ons eigen oude textiel: elke Vanhulley is een limited edition. Dat is het mooie van iets nieuws maken van bestaande materialen. Maar dat is vast niet de enige reden dat 91% van onze klanten (zeer) tevreden is. Onze shorts zijn van hoge kwaliteit, hebben een perfecte pasvorm en zitten gewoon ontzettend lekker. P.S. een Vanhulley is ook heerlijk om in te slapen…

Benieuwd naar onze partners? Klik op onderstaande logo's.

 

Veel kleine lettertjes, hè...

Onze collecties al ingedoken?

We produceren uit eigen voorraad van stof met nog een heel (tweede) leven voor zich. Of van de stof van je eigen oude overhemd.

Naar de collectie

Lieve Vanhulleybezoeker, ons atelier is weer geopend. Je kunt bestellingen plaatsen zoals je gewend bent! :) Liefs, Vanhulley