Promotiedagen 2021 x Vanhulley: Upcycle jouw stand na de beurs

Wat doe je met de doeken en banners van de beursstand na de Promotiedagen (en die van de vorige jaargangen)? Laat Vanhulley er nieuwe producten van maken!

Na de Promotiedagen banners, (steiger)doeken of ander textiel over? Zonde om weg te gooien. Doe aan upcycling en gebruik het materiaal opnieuw! De vrouwen van Vanhulley maken er met liefde andere, nieuwe producten van. Perfect als relatiegeschenk, voor in het kerstpakket of als cadeautje voor je medewerkers. 


Productieopties-VanhulleyiNrJfxZkZb7t3


Succesnummers

In de lijst hieronder geven we onze grootste succesnummers van bannermateriaal weer. Kom tijdens de Promotiedagen langs bij onze stand (nummer 6037) en geef de zitzak een testzitje, steek je laptop in z'n potentieel nieuwe hoes en bedenk wie binnen jouw bedrijf nou écht een lintje verdient (dikke kans dat ze dat allemaal wel verdienen, helemaal na zo'n bewogen jaar).  

HUL_Header_ZW_compilatie_02

Van- wattes?

Vanhulley! Vanhulley zet elk jaar haar (atelier)deuren open voor vrouwen die onderdeel willen zijn van de werkende samenleving, maar het lastig vinden om de weg te vinden. In een jaar bij Vanhulley lukt het ze wel. Zij doen werkervaring op, bouwen aan hun netwerk en halen hun diploma. Meer weten? Lees dan ons Impact Jaarverslag van 2020.

Logistiek

Interesse? Neem dan zo snel mogelijk contact op! Onze partner Renewi zal een container beschikbaar stellen en gaat na afloop van de beurs langs alle standhouders, die een opdracht bij ons geplaatst hebben, om het materiaal op te halen. Renewi zorgt tevens voor transport naar ons atelier. Vervolgens kunnen onze vrouwen ermee aan de slag!
Leuk feitje: Renewi is de eerste klant na aanleiding van deze actie! Zij gaan de ge-upcyclede producten inzetten als relatiegeschenken. 

 

Alles op een rijtje

 

iPadhoes

iPadhoes-1wTwtiF9Mlupxk

 

 

iPadhoes-3u8Hc7r30deEr6

 


Praktisch en met een leuke twist als sluiting: je maakt met je bedrijf een mooi statement als je medewerkers dit nonchalant tevoorschijn toveren bij een bespreking

€25,95 (afmetingen in overleg)

 

Laptophoes

Laptophoes-1ddlXKozAALCIh

 

 

Laptophoes-296jV0AH0TQOp0

 


Naar je klant met deze laptophoes is meteen binnenkomen met een goed verhaal. We kunnen ‘m echt van van alles maken! In de maat van de laptops van je bedrijf, natuurlijk.   

€24,95 (afmetingen in overleg)

 

Shopper

Shopper-1Kgv4lwHwlzCXQ

 

    

Shopper-2Afa25nAXg74Gl

 


Echt zo’n altijd-handig-tas, en vooral heel stevig. Want met autogordels als hengsels kan hij heel wat hebben. Zeer geschikt voor de zware weekboodschappen.   

€19,95

 

Geschenkverpakking

Flessenhouder-1-copy

 

 

Flessenhouder-3z0W4iJLlK7bcX

 


Nee, het houdt de wijn niet koud, of warm. Het is wel een heel originele geschenkverpakking. Zo weet de ontvanger direct van welk bedrijf dit afkomstig is. En dat is precies de bedoeling.

€7,50

 

Bloembakje

Plantenbakje-1

 

 

Plantenbakje-2

 


Een handig weggevertje: het bloem/plantenbakje. Staat goed op ieder bureau! Niet vergeten regelmatig te voeren. Of je gebruikt 'm als pennenbakje. Multifunctioneel!

€5,95

 

Zitzak

Zitzak-19BCkQBF1aIoX8

 

 

Zitzak-3Ci53zyX06rx9h

 

Zitten, hangen, liggen.. gewoon voor als je zin hebt in alles behálve staan. Staat (zit?) goed bij de ingang, in het bedrijfsrestaurant en tijdens bedrijfsfeestjes. Maximaal genieten op deze fatboy!

€175,00

 

Sleutelhanger lintje

Lintje-1qvKkaFbZVMJ20

 

Lintje-2oBFoP77eTli3Z

 


Waarom wachten op Koningsdag? Creëer je eigen lintjesregen, en bedank je medewerkers voor hun tomeloze inzet en energie, met deze sleutelhanger.

 €3,95

Meer opties vind je terug in de catalogus.

Vraag een gratis sample aan!

Benieuwd naar wat we met jouw restmateriaal kunnen? Of, direct gratis een sample aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op! Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Vul het formulier in of bel 050 - 260 61 62 
(ma t/m vr tussen 09:00 - 17:00)

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Lieve Vanhulleybezoeker, ons atelier is weer geopend. Je kunt bestellingen plaatsen zoals je gewend bent! :) Liefs, Vanhulley