JA! Ik wil
zelf een
Vanhulley

Laat maar zien

Ik geef een
Vanhulley
cadeau

Bestel een cadeaubon

Ik heb een
cadeaubon
gekregen

Wissel 'm in

Je bespaart
per Vanhulley

0 liter water!

Fans over Vanhulley

  • Dit shirt is van mijn lievelingskleur en gaat perfect staan om het lekkere kontje van mijn vriend <3
  • Dit overhemd heeft mijn man ooit gekocht (vlak voor een winkelsluiting en kon 't niet meer passen). Het is te klein voor hem en eigenlijk zijn het ook HELEMAAL niet ZIJN kleuren: dus ga ik het als short dragen...hi hi hi
  • Overhemd van mijn vriend die we op het hanger heel lelijk vonden maar na aantrekken onze liefde ontving. Helaas is mijn vriend nu te dik.
  • Overhemd komt uit studententijd schoonzoon. Dochter en schoonzoon krijgen binnenkort een dochter. Vandaar het babybroekje.
  • Mijn collega‚Äôs vonden hem niet mooi meer, het is uit de mode, hij is ook 10 jaar oud... we hebben tijdens de vrijdagmiddagborrel ceremonieel afscheid genomen en hij krijgt nu een nieuw leven als boxer :) Dank jullie!

Ik ben een slechte afscheidnemer en
geef graag een herkansing.