VANHULLEY X SOLAR SEDUM
Impactvolle kerstgeschenken

Voor Solar Sedum gingen onze vrouwen aan de slag voor hun medewerkers, wat resulteerde in impactvolle kerstgeschenken. Solar Sedum had geen resttextiel tot hun beschikking, dus maakten we gebruik van onze voorraad kwaliteitsstoffen van Ahrend en Gispen. In deze klantcase vertellen we je alles over dit proces! “Wij geloven net als Vanhulley in een cultuur waarin we betrokken en behulpzaam zijn naar elkaar, terwijl we met elkaar een mooi product aanbieden dat bijdraagt aan de wereld.”

Even voorstellen 📣

Solar Sedum specialiseert zich in het realiseren van groene daken met zonnepanelen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een Airframe, zodat de zonnepanelen boven het groene dak “gelift” worden. Daardoor wordt het gehele dakoppervlak benut. Op deze manier worden de zonnepanelen gekoeld (waardoor ze beter werken) én zorgen de speciale planten ervoor dat de bijen en vlinders voldoende nectar binnenkrijgen, ook in stedelijke gebieden. Best of both worlds! Op deze manier draagt Solar Sedum iedere dag bij aan het groener maken van daken in de dorpen en steden van Nederland. 

We spreken met Solar Sedums Floris. Floris Mutsaerts is sales consultant bij de organisatie. Hij begon ooit op de operationele afdeling, waardoor hij de nodige kennis heeft over de “groene daken”. Met veel praktijkervaring op zak sloot hij zich aan bij het salesteam. Daar brengt hij graag zijn kennis over aan de klanten, al kiest hij liever voor de term ambassadeurs, “Zo kan ik iedereen zo goed mogelijk helpen met het realiseren van zijn of haar ideale groene dak!”

 

“Het contact is zeer fijn en snel, Vanhulley luistert ook echt naar je wensen. Daarnaast is de kwaliteit van de producten écht heel goed.”

Samenwerking ging van een leien dak 🏡

Een van Floris’ collega’s had het plan om een samenwerking met Vanhulley op te zetten vanuit een andere organisatie. Zo werd hij getipt over Vanhulley en is de bal gaan rollen. Het contact verliep vlot, “we werden al vrij snel gebeld door Emilie, het was direct een fijne samenwerking.”  

Vooral de laptoptassen en rugzakken van de stoffen van Ahrend en Gispen waren favoriet bij Solar Sedum. Uiteindelijk hebben ze gekozen voor stoffen in grijze en aardse tinten, wat erg goed aansluit bij hun uitstraling en huisstijl.

Solar Sedum over Vanhulley

“Wij vinden het erg mooi om te zien dat jullie van de reststromen textiel een mooi product kunnen maken. Het blijft zonde dat er zoveel weggegooid wordt, hier kunnen we meer mee doen en daar zetten jullie de juiste stappen in. Dit samen met een leertraject voor vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt, daar moet je wel mee in zee gaan!”

Ook op zoek naar de oplossing voor jouw oude bedrijfskleding of interesse in producten met sociale en duurzame impact? Neem contact op met Emilie via 050 – 260 61 62/ emilie@vanhulley.com of bekijk de catalogus. We denken graag met je mee!

Bekijk ook:

kerstcollectie Vanhulley
Kerstcollectie 2022

Duurzaam kerstpakket & luxe kerstcadeaus voor jouw personeel, exclusieve relatiegeschenken en eco kerstgeschenken - Kerstcollectie Vanhulley

Vanhulley Ahrend Gispen tassen upcycling
Vanhulley + Ahrend & Gispen

“De Vanhulley-manier past bij onze circulaire visie en het is ook nog eens een mooie manier om onze gezamenlijke maatschappelijke missie te ondersteunen”.