Vanhulley Catalogus
25 maart 2021

Vanhulley Voor bedrijven

Hé jij, leuk dat je onze digitale showroom bezoekt! Onze uitdaging was hoe we een catalogus konden maken waarin je ook een beetje bij ons bedrijf op bezoek bent. Dat je ons DNA bij wijze van spreken meekrijgt. En upcyclen zit in ons DNA, al vanaf 2012.

In ons kleurrijke atelier maken we producten van jouw niet-meer-bruikbarebedrijfskleding. Of van jouw banners, gordijnen of vlaggen. Wij maken van alles: originele relatiegeschenken, kerstcadeautjes voor je medewerkers, inrichting van je ontvangstruimte, tassen voor je onboarding programma, noem maar op. Stuk voor stuk uniek.

Zo doen we samen iets heel concreets aan die gigantische hoeveelheid afval. Daar voelt niet alleen de planeet zich beter bij: je maakt met je bedrijf ook duidelijk waar je voor staat, en waar je in gelooft.

Geen resttextiel? Geen probleem: er is (meer dan..) genoeg elders, en wij helpen je graag bij het vinden van het juiste materiaal voor jouw limited edition! Zin in een voorproefje? Bekijk hier het hele verslag/catalogus:

Catalogus Vanhulley

Bekijk ook

Vanhulley Maak impact met ons
Maak impact met ons!

Wij maken producten met impact. Geen kleding of ander textiel, maar wil je toch samenwerken? Ook dan zijn er allerlei opties mogelijk!

Vanhulley Zowerkthet
Vanhulley Zowerkthet

Doe mee met ons programma Vanhulley Zowerkthet, en draag actief bij aan de toekomst van onze vrouwen.