Unieke laptoptas
15 november 2022
Ecolution zeilschip Wubbo Ockels
'There is only one earth. And there is no spare'

Samen met Stichting WadDuurzaam zijn we aan de slag gegaan met het zeildoek van de Ecolution, hét zeilschip van wijlen astronaut Wubbo Ockels! In samenwerking ontwierpen we laptoptassen van het zeil. Tot 2020 hebben Wubbo Ockels en later de vrijwilligers van de Stichting WadDuurzaam op de Ecolution met deze zeilen gevaren.    

Bestel hier de laptoptas

85 exemplaren

In totaal hebben we 85 laptoptassen gemaakt van het dacron zeil van het schip. 1985 was namelijk het jaar waarin Ockels voor het eerst een ruimtereis maakte.

Iedere laptoptas is genummerd, en daarmee uniek. Heb je en voorkeur voor een nummer? Geef dit dan door bij het bestellen.

 

Het zeilschip de Ecolution

De eerste Nederlandse astronaut Wubbo Ockels, was zeer begaan met de kwetsbaarheid van de aarde.

In 1985 was hij in de ruimte en zag een kwetsbare groen/blauwe aarde in een oneindige leegheid. Hij realiseerde zich dat de aarde ons ruimtevaartuig is waarvan we geen reserve hebben. Milieubehoud en duurzaamheid waren de kernwaarden bij de bouw van zijn zeilschip, de Ecolution. Een energiezuinig en onderhoudsvriendelijk zeil- en woonschip. Een zeilschip vol met innovaties op het gebied van groene energie, moderne zeiltechnieken en comfort, zonder de natuur te schaden. Sinds 2015 is de Stichting WadDuurzaam eigenaar van het schip. De Stichting WadDuurzaam heeft zich als doel gesteld om vanuit Lauwersoog initiatieven op het gebied van duurzaamheid en innovatie te faciliteren met haar netwerk van Ondernemingen, Onderwijsinstellingen en Overheid.

De Ecolution is het boegbeeld van de Stichting WadDuurzaam en vaart middels elektromotoren op accu’s die worden opgeladen met behulp van waterstof.

 

 

Bekijk hier de laptoptas

In samenwerking met Stichting WadDuurzaam

Meer over de Ecolution

Bekijk ook

Vanhulley BAM case
Vanhulley + BAM Bouw en Vastgoed Nederland

Werkkleding weggooien? Nee! Ook voor de BAM zijn we flink aan de slag gegaan, met mooie sporttassen, totabags en lunchwraps als resultaat.

Vanhulley + het NNO

Op de foto zie je Ingeborg Walinga, oud-algemeen directeur van het NNO met de nieuwste aanwinst in ons assortiment: de messenger bag.