Waarom wij -nu toch wel- mondkapjes maken
30 maart 2020
Vanhulley Mondkapjes
Hoe raar kan het lopen

Op de eerste dag dat onze huisbaas Iederz officieel haar deuren sluit, gaat Vanhulley weer van start. En ook nog eens met de productie van mondkapjes.... dat vraagt om tekst en uitleg, zeker na deze blog die we precies een week geleden de digitale wereld in stuurden.

mondkapjes

Terwijl langzamerhand duidelijk wordt dat vervangende mondkapjes in de zorg aan bijzonder strikte eisen moeten voldoen om bescherming tegen corona te bieden, zie je dat het tekort ineens op andere plekken zichtbaar wordt. Zo heeft de Dienst Stadsbeheer van de Gemeente Groningen voor het verwerken van afval mondkapjes nodig, en ook in de voedselketen wordt harder dan ooit geproduceerd, en ook daar gelden andere (lees: minder zware) vereisten. En we krijgen nu vanuit de zorg vraag om hoofddeksels en schorten te maken.

Partners

Dus ja, we zijn vandaag goed voorbereid aan de slag gegaan, en het is heel fijn om iets om handen te hebben, en een positieve bijdrage te leveren in deze verwarrende tijd. En ook hier merk je dat iedereen zijn of haar beste beentje voorzet, dus dank ColltecBinthout, en uiteraard Iederz voor alle medewerking!

Meehelpen? Heel graag! ❤

Woon je in -omgeving- Groningen en heb je zin om een dag(deel) mee te werken? We kunnen je hulp heel goed gebruiken, want veel van onze vrouwen zitten met de kinderen thuis. Geef je op via deze link, en we zorgen voor heerlijke uren ‘betekenisvolle’ afleiding! En deel, deel, deel! Dank je wel!

– Jolijn