Slim doen met je oude bedrijfskleding

Een attentie voor een zwangere collega. Een originele manier voor on-boarding. Iets duurzaams als kerstgeschenk. Of bij een afscheid, een jubileum, een huwelijk, noem maar op. Allemaal gelegenheden waar je als bedrijf een bijzonder en blijvend gebaar wil maken.

Vanhulley B2B kan precies dát voor je betekenen. Neem bijvoorbeeld een van onze bestsellers: het slabbetje. Ideaal kraamcadeautje vanuit je organisatie. Weet de volgende generatie direct van je bestaan en voeden we de kleine meteen een beetje op in hergebruik (je kunt niet vroeg genoeg beginnen tenslotte). De ontvanger zal ongetwijfeld een blije foto plaatsen op social media, en jawel: een gratis marketing momentje voor de werkgever...

En zo hebben we nog veel meer voorbeelden. Een aantal daarvan zie je hier digitaal. Voor elke organisatie ontwerpen we op maat want ook jouw organisatie is uniek.

Je kan de items gebruiken om weg te geven aan personeel of relaties, maar er zijn ook tal van mogelijkheden binnen de bedrijfsomgeving. Denk aan interieur-items, goodybags, afscheidingswanden, etcetera. Vrolijkheid gegarandeerd, en een goed gevoel, dat alleen maar versterkt wordt door het unieke verhaal van Vanhulley. Want alles dat ons atelier verlaat is met aandacht en liefde gemaakt door de vrouwen van Vanhulley, en dat voel je.

Meer weten?

Wil je weten wat voor leuke dingen we met jouw oude bedrijfskleding kunnen doen? Vul het formulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liever bellen? Wij zijn iedere werkdag bereikbaar op 050 - 260 61 62.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

In verband met het coronavirus zijn de openingstijden van het atelier anders dan je van ons gewend bent. Wil je meehelpen met het maken van mondkapjes? Zie dan het laatste nieuwsbericht! We zijn tijdens kantooruren gewoon te bereiken op boxers@vanhulley.nl en op 050-260 6162!